Van Dorp grootkeukens verbouwt keuken Oude Hof in Bergen

Het gaat goed met van Dorp grootkeukens. De vestiging heeft onlangs een mooie opdracht verworven. Stichting Blooming heeft Van Dorp grootkeukens de opdracht toegewezen voor de verbouwing van de keuken van het Oude Hof in Bergen. Het Oude Hof is een monumentaal pand uit 1650.

Vorig jaar is de buitenzijde volledig gerestaureerd en dit jaar staat de interne restauratie op de planning. Het project heeft een keukentechnische aanneemsom van € 132.000,-.

 opdracht grootkeukens

 Van Dorp grootkeukens is verantwoordelijk voor het leveren en installeren van :

  • Een compleet nieuwe keukeninrichting
  • Complete luchtbehandeling van de keuken
  • Fornuis met inductie en inductie afzuigkappen
  • Koel-en vrieswerkbanken
  • Combi-ovens
  • Het installeren van een nieuwe afwasstraat

De interne restauratie werkzaamheden zijn gestart en de oplevering staat gepland voor medio juni 2014.

Johan Mallo van PMO4HOSPITALITY is namens Stichting Blooming project supervisor. Gezamenlijk is er een ontwerp bedacht en verder uitgewerkt, waarbij er goed is nagedacht over het logistieke proces en de keukenindeling. Belangrijke aandachtspunten waren de locatie van het Rosval fornuis en de luchtbehandeling die gekoppeld is aan een afzuigkap van een separate kookstudio. Alle installaties moeten voldoen aan de laatste eisen waarbij rekening is gehouden met het monumentale karakter van het pand.

We kijken uit naar weer een oplevering van een grootkeuken project.

Met Kennis en Respect