NEMO vernieuwt, inclusief uitgebreide keuken van Van Dorp

NEMO werkt op dit moment aan een nieuw restaurant op de bovenste verdieping van het Science Center. Van Dorp, Grootkeukens voldeed aan alle wensen en levert binnenkort een prachtige keuken op, voor optimaal gebruik door de eindgebruiker.

 

NEMO vernieuwt

De verbouwing van het restaurant en de toegevoegde permanente tentoonstellingen maken deel uit van een serie grote vernieuwingen die wetenschapsmuseum NEMO in de komende jaren zal realiseren. NEMO zocht een compleet mogelijke keuken voor de beperkte ruimte van de bovenste lounge. Van Dorp, Grootkeukens is vlak voor de vakantie benaderd met de vraag een ontwerp en realisatie te kunnen verzorgen.

 

Van Dorp, Grootkeukens: van schets tot uitleg

In sneltrein vaart is een compleet ontwerp gemaakt op de behoeften van de gebruiker en de beschikbare ruimte: vaatwasinstallatie, koel- en vriescellen, uitgifte meubelen etc. Grote uitdagingen waren de gevraagde diversiteit op de beschikbare vierkante meters en het korte tijdspad. Maar, geen uitdaging is te groot: op dit moment zijn we in de afrondende fase van het project. Er volgen straks alleen nog instructies en uitleg aan de eindgebruiker, zodat alles optimaal benut en gebruikt kan worden.

Daarna rest het de bezoeker nog maar één ding: genieten van het prachtige uitzicht van dit nieuwe restaurant!

Uitzicht NEMO

Met Kennis en Respect