Uw totaalleverancier voor een zorgeloze keuken

Een bedrijfskeuken in topconditie is voor u essentieel. Van Dorp grootkeukens is uw partner voor het onderhoud, de vervanging, het reviseren en de plaatsing van grootkeukenapparatuur.

Onafhankelijke en landelijke speler
Van Dorp grootkeukens is een landelijke en onafhankelijk opererende service- en onderhoudsorganisatie voor professionele keukens. Al meer dan 20 jaar de partner van vele hotels, zorginstellingen, restaurants,
cateraars en andere bedrijven in de restauratieve markt.

Professionele aanpak
Met een team van zo'n 50 enthousiaste collega's voeren wij service en onderhoud uit aan apparatuur in keukens. 24 uur storingsdienst in de grootkeukenwereld is een must. Naast deze discipline is ook het reviseren van apparatuur op lokatie een specialisme. En renovaties en nieuwbouwprojecten.

Vanuit ons pand in Lijnden richt Van Dorp grootkeukens zich op zowel de warme als de koude kant in de keuken. Voor al uw wensen kunt u dus bij ons terecht.

Van Dorp installaties
Van Dorp grootkeukens is onderdeel van Van Dorp installaties. Van Dorp installaties is een duurzame totaalinstallateur met ongeveer 900 meewerkers en 12 vestigingen door heel Nederland. Voor alle techniek in gebouwen kunt u bij Van Dorp installaties terecht. www.vdi.nl.

 

Met Kennis en Respect